NAPLATA ŠTETE

 

 

 

MMK AVRAM NAPLATA ŠTETE

 

 

Posredujemo kada vam je potrebna naplata štete kod saobraćjnih nesreća. Bilo da se radi o naplati štete, gde cena štete prevazilazi cenu vozila ili šteti manjeg obima. Tu smo kako bi vam olakšali naplatu štete. Imamo saradnju sa osiguravajućim društvima i stojimo vam raspolaganju. Uverite se zašto nam klijenti veruju, vašu brigu prepustite nama.

 

MAKSIMALNA NAPLATA ŠTETE

 

Nalazimo se tu: kako bismo osigurali da dobijete maksimalnu moguću naknadu za štetu. Naša procena s originalnim delovima osigurava da vaša naknada bude znatno veća u poređenju s onom koju vam nudi osiguranje, jer oni obračunavaju cene polovnih i/ili alternativnih delova.

Preuzimamo celokupan postupak: Jednostavno nas pozovite i ne brinite se o procesu naplate štete. Mi ćemo voditi ceo proces umesto vas, uključujući prikupljanje neophodne dokumentacije i komunikaciju s osiguravajućim društvom, a naknada za štetu biće vam isplaćena direktno na vaš tekući račun.

Dolazimo na vašu adresu: Želimo olakšati postupak naplate štete dolaskom na vašu adresu, gde god da se nalazi vaše oštećeno vozilo.

Važno je zapamtiti: Naš rad s vama počinje bez ikakvih troškova, a naknada se naplaćuje tek nakon što vam šteta bude isplaćena na vaš tekući račun.

 

IMG-ed15b4b93d07fc8b6adb5d39cd085ef5-V

Bmw f10 zadnji branik ostecen naplacena steta 151,740 hiljada dinara.

Car wrecked

Skoda Octavia prednje krilo hauba i branik osteceni. Naplacena steta 430,000 hiljada dinara.

Porche 911 udes

Porse 911 gt3 rs . Ostecena soferka prednji branik hauba hladnjak itd... 7,6 miliona dinara naplacena steta.

Mazda 2 udarac od preda ostecena hauba

Mazda 2 ostecena hauba i prednji branik naplacena steta 360,0000 hiljada dinara.

ŠTA RADITI KADA STE DOŽIVELI NEZGODU?

 

 

Najbitnija stvar je da prinesete dokaze o tome kako je do saobraćajne nezgode došlo. To možete učiniti uz pomoć Evropskog izveštaja ili policijskog zapisnika. U nekim slučajevima policijski zapisnik a i u dosta slučajeva Evropski izveštaj nisu dovoljni kako bi dobili naknadu štete. Najbolje bi bilo  da dobro fotografišete saobraćajnu nezgodu i da pokušate da nađete svedoke koji su videli nezgodu. Svedoci su  osobe koje su doživele  sudar ali i takođe i osobe koje su se nalazile u blizini i videle nezgodu. Njihove izjave mogu biti korisne u proceduri naplate štete. Što se tiče fotografija one trebaju da prikažu oštećenja na vozilu, saobraćajni znak za prvenstvo prolaza ako ga je bilo ili nešto slično. Takođe je  korisno da od lica koje je napravilo udes uzmete podatke kao što su: telefon, naziv osiguravajućeg društva i broj polise. Navedeni podaci se upisuju u policijski zapisnik i Evopski izveštaj. Takve podatke nije suviše posedovati. Važno je napomenuti ako je šteta veća od 200 hiljada dinara ili krivac ne priznaje krivicu, najbolje bi bilo da pozovete policiju da dođe na uviđaj.

mmk avram agencija naplata stete

NEMATERIJALNA ŠTETA

 

Uz pomoć obaveznog osiguranja možete dobiti novac za nematerijalnu štetu kao što su: povrede, doživeli strah itd... ali  za to vam je potreban lekarski izveštaj. Pravo na naknadu nematerijalne štete imaju svi putnici povređeni u saobraćajnoj nesreći, osim vozača koji je izazvao udes.

POPRAVKA VOZILA

 

Ako ste sa osiguranjem postigli dogovor uz pomoć nas, da vam ceo iznos plate pre popravke time ste završili celu proceduru i ostaje vam da sami popravite svoje vozilo.

Ako naplatu štete dobijate posle popravke, vaše vozilo u dogovoru sa osiguranjem odvozite u servis. U toku popravke vozila moguće je da dođe do toga da treba još nešto da se popravi i to će uticati na cenu popravke. Svaku takvu promenu dok se vozilo popravlja u servisu treba prijaviti osiguranju i to pre nego što je došlo do popravke navedenog dela. Nakon što ste završili popravku vozila servis je u dužnosti da napravi konačan račun, koji je potrebno da dostavite osiguranju. Od njih ćete dobiti garantno pismo koje će vam omugućiti da odmah preuzmete svoje vozilo. U slučaju da je vozilo primarno sredstvo za obavljenje nekog posla. Vlasnik dobija pravo da zatraži odštetu za novac koji je izgubio dok je vozilo bilo u servisu.

Važno je napomenuti da vozilo može da se popravi i pre nego što je spor o odšteti rešen. Ali samo pod uslovom da je šteta snimljena i da su pritom precizno zabeležena sva oštećenja i stanje vozila. Zapisnik je bitan.

 

mk avram popravka vozila naplata štete

NAPLATA ŠTETE AKO VAS JE UDARILO VOZILO KOJE NIJE REGISTROVANO ILI VOZILO BEZ OBAVAZNE POLISE OSIGURANJA

 

Uz pomoć obaveznog osiguranja autoodgovornosti svi učesnici u saobraćaju su zaštićeni u slučaju saobraćajne nezgode.

U slučaju da vas je udarilo vozilo koje je neregistrovano ili nema polisu autoodgovornosti. Garantni fond je tu da obavi posao osiguravajućeg društva.
Procedura za naplatu štete od garantnog fonda je ista kao i kod osiguranja.

Garantni fond nije u obavezi da plati materijalne štete od nepoznatih lica. Dakle ako je počinilac pobegao i o njemu nemate podatke, niti bilo kakve dokaze. Garanti fond ne može da vam pomogne niti bilo ko drugi ko bi vam nadoknadio vašu štetu. Od Garatnog fonda jedino možete dobti odštetu ako ste povređeni.

KASKO OSIGURANJE I UČEŠĆE VLASNIKA KOD NAPLATA ŠTETE

 

U slučaju da vlasnik vozila poseduje kasko osiguranje i gde je ugovornom odredbom regulisana šteta vozila u saobraćajnoj nezgodi. Onda nisu porebni dokazi niti zapisnici za manja oštećenja na vozilu. Sve što je potrebno jeste da odete sa polisom osiguranja u osiguravajuću kuću i prijavite štetu.

Osiguravajuće kuće ograđuju sebe od sitnih ogrebotina i beznačajnih oštećenja. Na primer  ako je minimalno učešće u šteti minimum 50 evra ili 5%, sve popravke koje su jeftinije od navedene sume plaća vlasnik vozila bez mogućnosti da dobije odštetu.

PITANJA I SAVETI TU SMO: DA ODGOVORIMO NA SVA VASA PITANJA

 

Imate pitanja o procesu naplate štete? Ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš tim je tu da vam pruži sve neophodne informacije i savete.

Telefon0637717512