MMK AVRAM | O  NAMA

 

 

 

 

REGISTRACIJA VOZILA MMK AVRAM | O NAMA

 

MMK AVRAM  se bavi poslovima vezanim oko registracije: motornih vozila,putničkih vozila, teretnih vozila,prikolica, poluprikolica i  registracije specijalnih vozila. Naša prednost je što pored nas možete da overite ugovore vezane za motorna vozila, zbog notara koji se nalaze pored nas, sa kojima imamo višegodisnju saradnju za razliku kod drugih agencija gde bi morali da gubite dragoceno vreme dok odete do notara koji se nalaze daleko od agencije ili tehničkog pregleda ,kako bi ste overili ugovor. Vodimo računa o tome kada vam ističe registracija vozila i o tome vas blagovremeno obaveštavamo. Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji prekoputa opstine Čukarica i preko puta opštine Novi Beograd. Uverite se u nase iskustvo i efikasnosti poslova koje obavljamo sa preko 20 godina uskustva.

 

 

 

 

 

ZAŠTO BAŠ MMK AVRAM  ?

 

 

MMK AVRAM agencija posluje još od 1996 godine. Sa obzirom na tradiciju i istoriju firme tu takođe prozilazi  i visoko iskustvo naših zaposlenih, koji su tu ne samo da reše jednostavne probleme nego i one kompleksne. Tu smo za vas  kako bi vam našli najpovoljniju varijantu oko prenosa vlasništva motornih vozila u stanju smo da rešimo prenos vlasništva u što kraćem roku. Potrudićemo se da platite što je moguće jeftiniji prenos za vaše vozilo. Osim prenosa vlasništva tu smo i da vam ponudimo povoljan tenhički pregled ,registraciju vozila i posredovanje u naplati štete prilikom saobraćajne nezgode. Sarađujemo sa osiguravajućim kućama Dunav i Triglav. Vašu brigu prepustite nama.

 

 

MISIJA, VIZIJA I CILJ PREDUZEĆA 

 

 

Misija našeg preduzeća je da pružimo brzu efikasnu i adekvatnu uslugu našim postojećim ali i potencijalnim klijentima. Želja nam je da klijenti bilo da su fizička ili pravna lica mogu da se oslone na naše usluge. Orjentisani smo na neprestano usavršavanje ali proširivanje naših usluga.

 

Vizija je da uspostavimo nove standarde na poljima registracije vozila, tehničkog pregleda, prenosa vlasništva ali i naplate šteta prilikom saobraćajnih nesreća.

 

Cilj nam je da uz pomoć naših zaposlenih koji su posvećeni svom poslu, rešimo sve vrste predmeta naših klijenata u što kraćem vremenskom roku. 

Tehnički pregled MMK Avram
Tehnički pregled MMK AVRAM

Naši Partneri

Telefon0637717512