TEHNIČKI PREGLED VOZILA

 

TEHNIČKI PREGLED MMK AVRAM 

 

 

 MMK AVRAM među najpovoljnijima u oblasti tehničkog pregleda u Beogradu , ako ne i šire. Registraciona nalepnica na licu mesta. Uverite se u dugogodišnje poverenje naših klijenata  i zašto oni dolaze baš kod nas. Pre dolaska kod nas dobro proverite svoje vozilo kako bi bili sigurni da ćete uspešno proći proveru vozila. Slobodno nas kontaktirajte kako bi ste zakazali proveru vozila. Sarađujemo sa osiguravajućim kućama Dunavi Triglav.

 

Poklon VOZZI 40 pomoć na putu uz svaku registraciju

 

 

TEHNIČKI PREGLED PRAVILNIK

Novim propisima o tehničkim pregledima vozila koji su stupili na snagu 5 jula 2018. godine kontrola ispravnosti vozila je dosta rigoroznija u odnosu prethodni period stupanja na snagu novog pravilnika. I najmanja nepravilnost na vozilu može biti uzrok da ne prođete tehnički pregled . Na vozilu sve mora biti u funkciji.

Novi pravilnik je donet kako bi se povećala bezbednost na našim putevima i kako bi se isključila vozila koja su mehanički neispravna i nebezbedna iz saobraćaja u republici Srbiji.

Naš savet za vlasnike vozila je da pre pregleda doteraju auto na servis kod majstora, koji će dobro prekonstrolisati, svetla, brisače, kočioni sistem, sve što novi zakon zahteva. Tako će vlasnici vozila biti sigurni da je njihov automobil prođe proveru. Zatim zakažite tehnički pregled. Veoma je važno da je vozilo mehanički ispravno, dok je spoljasni izgled auta u drugom planu. 

 

  VRSTE TEHNIČKIH PREGLEDA

 

• Redovni – to je vrsta pregleda koji se vrši jednom godišnje obično, pre registracije (najviše 30 dana pre) ili na pola godine (to važi za vozila čiji je pregled obavezan na pola godine)

• Kontrolni – kada je vozilo upućeno na pregled radi provere ispravnosti. Primera radi, policija ako ustanovi da je vozilo neispravno ima mogućnost da posašlje vlasnika vozila na kontrolni pregled.

• Vandredni – posle popravke i pre puštanja u saobraćaj i to kod onih vozila kod kojih su u saobraćajnoj nezgodi oštećeni bitni mehanički delovi vozila.

 

Telefon0637717512