USLUGE

 


REGISTRACIJA VOZILA MMK AVRAM | USLUGE

 

•  Registracija vozila - mogućnost plaćanja na rate

•  Tehnički pregled

•  Izrada ugovora i ovlasćenja za motorna i putnička  vozila

•  Odjava i osiguranje motornih vozila

•  Prenos vlasništva za plovila, motorna i putnička vozila

•  Kasko osiguranje 

•  Putno osiguranje

•  Pomoć na putu

•  Registracioni listovi

•  Izrada saglasnosti za dete za izlazak iz zemlje

•  Izrada ugovora o prodaji vozila na osnovu nasledstva ili poklonu

 

 

 

PRENOS VLASNIŠTVA VOZILA 

 

 

 

 

Tu smo kako bi vam olakšali proceduru prenosa vlasništva vozila. Kod nas mozete da izvršite kompletnu uslugu prenosa vozila bez odlaska u mup i poresku upravu. Vašu brigu prepustite našim zaposlenima, koji će u najkraćem roku da sastave kupoprodajni ugovor prema vašim zahtevima i na osnovu ovlašćenja urade kompletnu proceduru prenosa vozila. Po završetku navedene procedure obaveštvamo vas i vi dobijate saobraćajnu dozvolu koja glasi na vaše ime. Uverite se zašto se naši klijenti stalno vraćaju nama pri prodaju ili kupovini vozila.

 

TEHNIČKI PREGLED VOZILA

 

 

MMK AVRAM je tu da vam olakša proceduru tehničkog pregleda vozila. Kod nas možete da izvšite registraciju vozila, polisu osiguranja i tehnički pregled. Posedujemo Tehnički pregled na 2 lokacije na Čukarici i na Novom Beogradu.  Pre dolaska na tehnički pregled dobro proverite vaše vozilo.

 

 

 

KASKO OSIGURANJE 

 

 

Radimo kasko osiguranje svih putničkih i teretnih vozila uz besplatnu naplatu štete za naše klijente. Takođe radimo osiguranje barži potisnica  i svih plovnih vozila. Uverite se zašto smo najpovoljniji na polju kasko osiguranja.

 

POMOĆ NA PUTU 

 

 

Pružanje pomoći na putu 24h bilo da se radi o nestanku goriva, kvara vozila, saobraćajne nezgode, tačnije popravka ili šlepovanje vozila kao i zbrinjavanje svih putnika iz vozila. Kod nas možete kupiti AMC karticu i postati član AMC kluba. Posedovanjem AMC kartice možete bezbrižno putovati svojim vozilom bilo da je u pitanju Srbija ili Evropa. Uverite se prefesionalnost naših partnetra.

 

PLATNI PROMET 

 

 

 

 

MMK AVRAM Registracija vozila Čukarica i Novi Beograd od sada nudi i platni promet.Tako da kod nas možete izvršiti uplatu svih vrsta uplata bilo da je vezano za račun ili za registraciju vozila. Ne gubite vreme sve na jednom mestu.

REGISTRACIJA VOZILA BEZ ODLASKA U MUP

 

 

 

 

 

Kod nas mozete izvršiti kompletnu registraciju vozila-prenos vlasništva vozila, odjava vozila za celu Srbiju, tehnički pregled, kasko osiguranje odlazak u MUP kupoprodajni ugovori, zeleni kartoni, putno osiguranje, itd.

 

Posebne uslove pružamo pravnim licima u cilju duge i kvalitetne  poslovne saradnje je kompletno vođenje voznog parka kao i nabavljanje i donošenje  potrebne dokumentacije u veoma kartkom vremenskom roku.

 

Dajte nam svoje poverenje i uverite se u tačnost i efikasnost naših usluga jer naš cilj je TAČNO, EFIKASNO I BRZO.

 

 

Registracija vozila ponekad može da bude komplikovana zbog nedostatka vremena i velikog broja obaveza . Sa željom da postupak registracije Vašeg vozila protekne bez dodatnih komplikacija i u najbrzem vremenskom roku, nudimo vam kompletnuu uslugu u našoj agenciji.

 

GDE SE NALAZIMO?

 

 

 

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 09:00-16:00h

 

mmk avram agencija-min

Telefon0637717512