USLUGE

 

REGISTRACIJA VOZILA MMK AVRAM | USLUGE

 

•  Registracija vozila - mogućnost plaćanja na rate

•  Tehnički pregled

•  Izrada ugovora i ovlasćenja za motorna i putnička  vozila

•  Odjava i osiguranje motornih vozila

•  Prenos vlasništva za plovila, motorna i putnička vozila

•  Kasko osiguranje 

•  Putno osiguranje

•  Pomoć na putu

•  Registracioni listovi

•  Izrada saglasnosti za dete za izlazak iz zemlje

•  Izrada ugovora o prodaji vozila na osnovu nasledstva ili poklonu

 

 

 

PRENOS VLASNIŠTVA VOZILA 

 

 

 

 

Naš posao oko prenosa vlasništva plovila, motornih  ili putničkih vozila i su:


   Pravljenje kupoprodajnog ugovora prema vašim zahtevima,
  Overa kupoprodajnog ugovora kod notara koji se nalazi pored nas,
  Vršimo obračun cene vozila nalaženje najpovoljnije varijante,
  Priprema papira za poresku upravu,
  Ovlašćujete nas da idemo u MUP umesto vas, kako bi ste uštedeli dragoceno vreme,
  Dolazite u našu poslovnicu, preuzimate rešenje da je porez predat ili gotovu saobraćajnu dozvolu koja glasi na vas.

 

 

 

Da bi izvršili prenos vlasnistva vozila potrebna su 3 koraka: overen kupuprodajni ugovor, plaćen porez na prenos vlasništva vozila i izvršena promena u saobraćajnoj dozvoli. 
Cena prenosa vozila iznosi 2,5 posto od vrednosti vozila koja je procenjena na osnovu zvaničnog kataloga AMSS. Iznos koji treba da uplatite za prenos vlasništva vozila iznosi porez na prenos vlasništva vozila plus troškovi sastvaljanja i overe kupoprodajnog ugovora. 

Veoma bitna stvar  na koju treba obratiti pažnju je da se porez na prenos vlasništva vozila plaća u Poreskoj upravi na opštini prodavca. 

Najveći interes za prenos vlasništva vozila ima stari vlasnik jer usled novog zakona o saobraćaju i kažnjavanja na osnovu saobraćajnih kamera ili ne plaćanja kazni za parkiranje ide na njegov teret, odnosno na teret vlasnika vozila, bez obzira što je on to vozilo otuđio.

 

 

KASKO OSIGURANJE 

 

 

 

Radimo kasko osiguranje svih putničkih i teretnih vozila uz besplatnu naplatu štete za naše klijente. Takođe radimo osiguranje barži potisnica  i svih plovnih vozila. Uverite se zašto smo najpovoljniji na polju kasko osiguranja.

 

POMOĆ NA PUTU 

 

 

Pružanje pomoći na putu 24h bilo da se radi o nestanku goriva, kvara vozila, saobraćajne nezgode, tačnije popravka ili šlepovanje vozila kao i zbrinjavanje svih putnika iz vozila. Kod nas možete kupiti AMC karticu i postati član AMC kluba. Posedovanjem AMC kartice možete bezbrižno putovati svojim vozilom bilo da je u pitanju Srbija ili Evropa. Uverite se prefesionalnost naših partnetra.

 

 

PLATNI PROMET 

 

 

 

 

MMK AVRAM Registracija vozila Čukarica i Novi Beograd od sada nudi i platni promet.Tako da kod nas možete izvršiti uplatu svih vrsta uplata bilo da je vezano za račun ili za registraciju vozila. Ne gubite vreme sve na jednom mestu.

 

REGISTRACIJA VOZILA BEZ ODLASKA U MUP

 

 

 

 

 

Kod nas mozete izvršiti kompletnu registraciju vozila-prenos vlasništva vozila, odjava vozila za celu Srbiju, tehnički pregled, kasko osiguranje odlazak u MUP kupoprodajni ugovori, zeleni kartoni, putno osiguranje, itd.

 

Posebne uslove pružamo pravnim licima u cilju duge i kvalitetne  poslovne saradnje je kompletno vođenje voznog parka kao i nabavljanje i donošenje  potrebne dokumentacije u veoma kartkom vremenskom roku.

 

Dajte nam svoje poverenje i uverite se u tačnost i efikasnost naših usluga jer naš cilj je TAČNO, EFIKASNO I BRZO.

 

 

Registracija vozila ponekad može da bude komplikovana zbog nedostatka vremena i velikog broja obaveza . Sa željom da postupak registracije Vašeg vozila protekne bez dodatnih komplikacija i u najbrzem vremenskom roku, nudimo vam kompletnuu uslugu u našoj agenciji.

 

GDE SE NALAZIMO?

 

 

 

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 09:00-16:00h

 

mmk avram agencija-min

Telefon0637717512